Upphängningsrep 320

2014-06-05 15.30.35Pris: 320 /parBeställ »
”Smartropes” – vita rep för att hänga hängmattor eller hängstolar i träd.

Upphängningsanordningen för hängmattan ska vara stark och säker.  Repen ska vara lätta att sätta upp och inte nöta på trädstammen. De ska också gå att lossa på hösten. ”Smartropes” fyller dessa funktioner mer än väl.

Repet av syntet är väderbeständigt. Det  går att finjustera med ett enkelt reglage. Maxlängd på repet är  3,2  m. Ett rep bär 150 kg . Karbinhaken är större än de du normalt hittar i byggvaruhusen. Den är 14 cm lång – för det behövs ett stort gap i öppningen om  hängmatteöglorna är tjocka.  Ett par smartropes väger 1,2 kilo. Så det är inget att ta med på vandring. Välj i så fall hellre ” T-straps” 400 gram  eller Microropes 180 gram

Du behöver två ”Smartropes” för en hängmatta  – och ett för en hängstol. Priset är  160:- /st…..dvs  320:- för ett  par.

Förslagsvis köper du upphängen  tillsammans med hängmattan. Du kommer knappast ångra det. Särskilt inte du som tror att du antagligen har rep i källaren någonstans… hängmattan ska ju upp direkt  -och det ska vara lätt och säkert! .  Vi kan förstås skicka rep separat när du har ångrat dig. Men då tillkommer en ny fraktavgift.

Kort instruktionsfilm hur du kopplar du upp repen på trädet :  Snabbuppkoppling av hangmatta 30 sek

Och så här  ser utsikten ut när du väl ligger där.

 

 

Beställ »Pris: 320 /par