Paradiso ”Terracotta” 1250

teracotta närakvadrat 4Pris: 1250 krBeställ »
** XLARGE TYGHÄNGMATTA UTAN FRANS  - Vräkig

Röd,orange, brun .Liggyta 2,65*1,7. Bär nog 200 kg.1-2 pers. Maskintvätt 40 grader.En slitstark praktiskt hängmatta. Den går lätt att vika i hop och ta med sig på utflykten.

Bekväm

Denna brasilianska typ av hängmatta,är väl utprövad vad gäller komfort och hållbarhet. Underlaget är inte ett spänt tygplan så som hängmattor med träribbor i sidorna. Tyget formar och fördelar sig efter innehållet. Du ligger inuti hängmattan, inte ovanpå. Två personer kan ligga  brevid varandra eller skavfötters. En person ligger man diagonalt, nej-inte längst med. Där hittar man ett planläge och hängmattan öppnar upp sig så att du inte ligger som i en kukong.Den är garanterat balanserad och du ramlar inte ur..

Hållbarhet

Bomullsväven i nyskick är väldigt stark. Bär lätt 200 kg. Och så mycket mer än två stora vuxna får man ändå knappast plats.

Visst kan man låta hängmattan hänga ute hela tiden under varma sommarmånaderna. Det regnar-men den hänger i luften och torkar (dock ej i oktober). Om ingen ekorre har gnagt på snörena eller någon grannunge har legat med nitade brallor så håller tyget  många herrans säsonger utomhus. Sol och fukt tär förstås  på materialet – så den håller ännu längre om du tar in den. Presis som dina dynor till trädgårdsmöblerna…

Tvätta hängmattan i maskin 60 grader. Bind då samman de uppfästande snörena (med tex gummisnoddar) så att dessa inte trasslar sig. En hängmatta med spetsfrans mår dock bäst i längden av att tvättas för hand. Häng upp hängmattan blöt och sätt en pinne i mitten för att öppna tyget så torkar det fortare.

Upphängning

Hängmattan ska falla ner i en båge. Inte för sträckt och inte heller för böjd. 3-4 m  mellan krokar på 1,6-1,7 m  höjd t.e.x. är ett bra utgångsläge. Häng inomhus eller utomhus .Med trädband,rep eller ställning.

Tyghängmattorna levereras i en liten påse av samma tyg.För förvaring eller  som hängmattekudde : )

….

 

 

 

Beställ »Pris: 1250 kr