Mosquito thermo 1200

A577-16-D-02A577-17-FD-01kvadratPris: 950 krBeställ »
Mosquito traveller Thermo XXL  är en vildmarkshängmatta som är perfekt för övernattning i skogen. Den är impregnerad mot mygg o knott och lätt att bära med -  och väger 780 gram.

Den är gjord av fallskärmstyg i syntet som är vattenavisande och genomsläppligt och mäter 305 långt och 1, 6 brett – ganska  rymlig med andra ord-  Det behövs för att få en rimlig komfort även för längre personer. Den bär upp till 200 kg.

Undertill har hängmattan dubbelt tyg med en särskild ficka som håller liggunderlaget på plats. För när temperaturen kryper kanske under 15 grader så behöver man ett värmande hölje under ryggen. Annars blir det kallt. Varma nätter klarar du dig utan liggunderlag.

Hängmattan är vändbar. Du kan använda sidan utan myggnät också. Och det följer med små vatten-dropps-avvisande linor att fästa på upphängningen

Myggnätet är fastsytt i hängmattans tyg. Du öppnar med en dragkedja . Myggnätet lyfts upp med en lina som följer med. Det finns även en anordning som sprider ut myggnätet och ger dig bra rymd inne i hängmattan under myggnätet.

Det följer med små vatten-dropps-avvisande linor att fästa på upphängningen så att det inte dropparna vandrar in i hängmattan.

Både myggnätet och tyget är impregnerat med Tanatex och håller fästingar och mygg borta. Ett beprövat insektsmedel som inte är skadligt för människor.

Vi har även en tarp av bästa kvalitet – som tillbehör för regnskydd . Bättre än vanlig pressening på många sätt – inte minst för att den inte prasslar när man ska sova…: )

Vi har lättviktsupphängen för hängmattor som är linor och band från 90 gram och uppåt.

Hängmattan är vändbar. Du kan använda andra sidan -utan myggnät- också.

 

Med den här hängmattan behöver du inte söka plan och torr mark att sova på. Du kan slå läger även i mycket sluttande terräng. Du kommer upp från myror och markkryp och har en mjuk sovplats i skogen. Mycket lättare att bära än tält. Och du sover under bar himmel ..: )

Beställ »Pris: 950 kr