Manjana -syntet 1000

Mambo sjöhuset2015-07-13 16.32.35MambaPris: 1000Beställ »
XXLARGE MEXIKANSK NÄTHÄNGMATTA –  -  100%  SYNTET

Manjana är en stor näthängmatta i syntet.

Syntet är färghärdig och trådarna slitstarka ..lite mer än bomull .Det blir dock  stramare och stummare underlag än bomull. Färgerna är intensivare och mer glimmriga än bomull. Den torkar fort.

Det speciella med denna  hängmatta är att den är gjord i ett flätat nät utan knutar .Formbar och töjbar. Du ligger på bredden snarare än längden. Vräkig för 1 pers.  Men håller för flera om man anser att man  får plats.Finns i färgval Mambo, se nedan

Bär 300 kg …men så många får man knappt plats…1-2 personer ligger bäst. Full längd ca 4,10 m. Materialvikt 1,8 kg.Den behöver 3,5-4m mellan krokarna på 1,7 höjd.

Nätet är stadigt men eftergivligt. Den fördelar vikten över många trådar och bär flera hundra kilo. Man ligger inuti dessa hängmattor och man ramlar knappast ur.

I Manjana ligger du snett över hängmattan, eller helt på bredden,  istället för längs med, Då öppnar sig hängmattan på bredden och underlaget blir nästan plant.

Trådverket kräver sin något varsamma hantering och tål knappast att kastas in i en nyponbuske eller att ligga i med nitade brallor. Näthängmattor är härligt luftiga då det är varmt.  De torkar snabbt efter regn. Trots att de är stora att ligga i blir de små och behändiga ihopvikta;

Färgval

Finns i tvåfärgad brun – ”Mamba”

 

 

Beställ »Pris: 1000