Bästa Siesta – syntet 990

Kvadrat Bästa siesta syntet 4Kvadrat bästa siesta syntet 2Kvadrat Bästa siesta syntet  1Pris: 990Beställ »
HÄNGSTOL I NÄT. SYNTET . BRONSFÄRGAD

I denna vilstol svävar du som på moln. Hängstolen är gjord för hand och är sinnrikt konstruerad av syntet trådar som löper fritt kring varandra i ett nät utan knutar. Detta ger en skön följsamhet

Skillnaden med Bästa Siesta i bomull är att  nätet är något mindre töjbart än bomull. I denna kanske du inte kan ligga med benen rätt ut.  Underlaget i syntet blir också  fastare än bomull. Det luftiga nätet i syntet torkar snabbt efter en regnskur. Om den ens blir blöt. Det är en fördel mot bomull som suger fukt. Syntet är alltså något mer väderbeständigt i stunden men även i längden.

Nätet är uppfäst på en träribba som är ca 1 m bred. Man fäster således hängstolen i en enda (stark) krok. Du sitter bra med ett skönt stöd för ryggen. Kuddar i kan vara fint men är inte nödvändigt för komforten.

Hängstolen håller gott och väl för drygt 100 kg. Var noga med att monteringen blir minst lika stark:

Upphängning av hängstol Vi har ett bombsäkert fäste med 4 expanderskruvar : Powerhook   Till träunderlag kan det duga med en trapetskrok. Du behöver lite rep mellan kroken och hängstolens ögla. Och kanske en fjäder om du vill ha mer svikt.

 

 

 

Beställ »Pris: 990