Barbados Natura 870

feb 2012 016A172-15-IP-01Pris: 870 krBeställ »
** LARGE TYGHÄNGMATTA UTAN FRANS  - ”Natura ”- Enfärgad offwhite

Modellen ”Barbados” finns i flera färger. En slitstark praktiskt och tillräcklig hängmatta. Bestseller.

Liggyta tyg 2,3*1,5. Bär 200 kg. Ungefär 1-2 vuxna ryms.  Total längd på hängmattan  3,2-3,4 m. 85% bomull och 15% polyester. Materialvikt 1,8 kg. Går att tvätta i maskin.

Upphängning och avstånd för Barbados:

Minimum 2,6 m avstånd mellan fästpunkter som sitter  på minst  1,6 m höjd.

Helst 3 m avstånd mellan krokar  på  1,7 m höjd . Ev repförlängning  mellan hängmatteögla och krok.

Ju längre i från träden står – dessto mer höjer du fästena för att få en bra båge och därmed högsta komfort i  hängmattan

Rekommenderad höjd från marken är  30-50 cm.

Denna brasilianska typ av hängmatta är väl utprövad vad gäller komfort och hållbarhet. Tyget  formar och fördelar sig efter innehållet. Tyngdpunkten hamnar lägre i den här modellen än i en hängmatta med tyg som är  uppspänt mellan träribbor . På så sätt blir  denna hängmatta garanterat balanserad. Du tippar inte ur. Bäst ligger du  lite diagonalt över tyget så  att  mattan öppnar sig.

Den tål regn. Men blir blöt : )… Sol och fukt tär på materialet i längden- Om du vill spara på hängmattan så tar du in den ibland.

Den går lätt att vika i hop och ta med sig på utflykten. Man tvättar den i maskin.  Kommer i en liten tygpåse av samma tyg.

Detta är ”Natura” och en vit hängmatta har sina fördelar. Den bleks inte i solen. Fläckar kan tas bort med blekmedel. Man kan ha färgglada kuddar och filt i. Dock är det ingen neutral färg i naturen som många tror. Vit är en ganska avvikande och skarp färg.

…..

Beställ »Pris: 870 kr