Izamal ..syntet 1900

Kvadrat terrakvadrat rastaKvadrat rosaPris: 1900Beställ »
XXXLARGE MEXIKANSK NÄTHÄNGMATTA – – 100% SYNTET

”Izamal” är en enorm näthängmatta i dubbelvävd syntet.

Syntet färghärdigt och trådarna slitstarka .Underlaget är både hårdare och lenare än bomull.. vilket vissa uppskattar som fasthet och stöd. (Ungefär som en hård eller mjuk säng). Färgerna är intensiva och glimmriga . Den torkar fort -om den ens blir blöt…

Bär nog 300 kg …Vräkig för 1 pers. Men rymmer lätt flera om man nu gillar det.. Full längd ca 4,10 m. Materialvikt 3 kg. Den behöver helst 4m mellan krokarna på 1,8 höjd.

Det speciella med denna hängmatta är att den är gjord i ett flätat nät utan knutar .Formbar och töjbar. Man ligger inuti dessa hängmattor och man ramlar knappast ur.

I näthängmattor ligger du snett över hängmattan, eller helt på bredden – inte längs med…Då öppnar sig hängmattan på bredden och underlaget blir nästan plant. Särskilt giltigt för syntethängmattor.

Trådverket kräver sin något varsamma hantering och tål knappast att kastas in i en nyponbuske eller att ligga i med nitade brallor.

Trådverket kräver sin något varsamma hantering och tål knappast att kastas in i en nyponbuske eller att ligga i med nitade brallor.

 Izamal hängmattor är unika med dubbelväv och individuella färgsättningar .  Uppfästningstrådarna  är sammanknutna i ett specialmönster … Varje izamal är unik med vävarens egen färgställning. Vi lägger ut bilder på färger som vi just nu har på lager och kan också maila andra on request. 

  

Färgval

De finns just nu  juni2017  har vi ett fåtal ex i varianten ”färgglad” ,  eller ”terra-jordfärger” samt enfärgad olivgrön :

 

nr 1 och 2  färgglad

nr 3 rasta

 

 

nr 4 tallbacke

 

nr 5 rost

 

Beställ »Pris: 1900