Paradiso ”Rustico” 1250

rusticoPris: 1250Beställ »
** XLARGE TYGHÄNGMATTA UTAN FRANS – ljusgrå/mörkgrå randig

Liggyta 2,65*1,7. Bär 200 kg. Vräkig för en person. Rymmer 2 ½ person. Maskintvätt 40 grader.En rymlig tålig och praktiskt hängmatta.Som inte kommer göra dig besviken…
Den går lätt att vika i hop och ta med sig på utflykten. Fina gråa nyanser att kombinera med kulörta kuddar..tex.

Bekväm

Denna brasilianska typ av hängmatta,är väl utprövad vad gäller komfort och hållbarhet. Underlaget är inte ett spänt tygplan så som hängmattor med träribbor i sidorna. Tyget formar och fördelar sig efter innehållet. Du ligger inuti hängmattan, inte ovanpå. Två personer kan ligga  brevid varandra eller skavfötters. Ensam ligger man diagonalt, nej-inte längst med. Diagonalt hittar man ett planläge och hängmattan öppnar upp sig så att du inte ligger som i en kukong.Den är garanterat balanserad och du ramlar inte ur..

Hållbarhet

Bomullsväven i nyskick är väldigt stark. Bär lätt 200 kg.

Visst kan man låta hängmattan hänga ute hela tiden under varma sommarmånaderna. Det regnar-men den hänger i luften och torkar (dock ej i oktober). Om ingen ekorre har gnagt på snörena eller någon grannunge har legat med nitade brallor så håller tyget många herrans säsonger utomhus. Sol och fukt tär förstås på materialet och den håller ännu längre om du tar in den.

Tvätta hängmattan

i maskin 60 grader. Bind då samman de uppfästande snörena (med tex gummisnoddar) så att dessa inte trasslar sig. Häng upp hängmattan blöt och sätt en pinne i mitten för att öppna tyget så torkar det fortare.

Upphängning

Hängmattan ska falla ner i en båge. Inte för sträckt och inte heller för böjd.        3,5 -4 m  mellan krokar på 1,6-1,7 m  höjd t.e.x. är ett bra utgångsläge. Häng inomhus eller utomhus .Med våra smarta rep eller ställning.

 

Beställ »Pris: 1250